Tolltisztítás folyamata!

Tudta Ön.........?

• hogy a toll allergia már a múlté?

• hogy életünk 1/3 részét alvással, pihenéssel töltjük?

• hogy nem minden tolltisztító mossa a tollat?

• webshopunkban kapható termékek egyenesen gyártótól (tőlünk) származnak? (ezért tudunk olcsóbbak lenni...)

• nálunk a minőség kitér a mosásra, anyagra, munkára is!

• mi tudjuk kezelni a nagyon poros,- dohos szagú, vagy akár a kacsa tollat is?

• garantáljuk, hogy az Ön tolla kerül vissza!


Vállalási nyilatkozatunk!

Tisztelt Érdeklődő!

 

Általában 1 db párna vagy 1 db paplan elkészítéséhez kb. 2 kg tollra van szükség minőségtől függően! Ez értendő normál liba vagy kacsatollra.

A tollat a régi anginból kivesszük, és egy vizes tollmosógépbe helyezzük, ahol hozzáadjuk a speciális mosószert, ami környezetkímélő és emberre veszélytelen. A mosás által a toll szennyezettségétől és minőségétől függően
12-20 %-os mosási veszteség jön létre (zsír, por, töretek egy része). 

Leöblögetjük, kicentrifugáljuk, utána 130oC-on gondosan megszárítjuk, így a magas hőmérsékleten a poratkák, baktériumok, élősködők elpusztulnak, ezáltal a toll steril lesz. 
Ha kell a tollat a megfelelő illatosítóval, úgynevezett tollparfümmel illatosítjuk. Amennyiben igény van rá a tollat minőség szerint osztályozzuk, finomítjuk, a vevő kívánsága szerint. Ehhez viszont több tollra van szükség (így készülnek a pehelypaplanok is). Eltávolítjuk a töredezett, illetve a nagy szúrós részeket, ezáltal nyerhetünk pelyhes tollat.
Ezek után széles választékú tollbiztos (csak erre a célra gyártott) 100 % pamut anginból (textíliából) a vevő kívánsága szerint méretre elkészítjük a párnát, illetve a paplant.
Jó pihenést kívánok!

Webshopunkban kizárólag csak jó minőségű, válogatott tollból, pehelyből készült paplanok, párnák kaphatóak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr976295648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása