Még mindig tévhitben élnek az emberek!? Ön ne tegye!
Tudja, hogy a tollallergia 90%-ban csak egy piaci lejárató kampány része? Tudod milyen az ideális paplan?

- Tényleg még mindig azt hiszed, hogy az alvásunk nem fontos?

- Azzal sem foglalkozol, hogy milyen az alvásának körülménye?

- Szeretnél tenni családod, gyerekeid jó alvásáért? 

- Tudod milyen az, amikor egy embert átvernek egy áruházban, vagy boltban egy drága, de semmire való párnával, de legfőképp méregdrága paplannal?

- Tudod, hogy a tollallergia 90%-a csak egy piaci lejárartó kampány része?

- Tudod melyik párna az, amiért érdemes nagyobb összeget kiadni és miért?

Kérdések és újra kérdések!

Az embereknek sajnos fogalmuk sincs azokról a dolgokról, amelyek egy jó kampány sikerét meghozzák! Ezek pedig a lejárató kampányok! Amikor rámondjuk egy jól bevált eszközre vagy termékre, hogy az nem jó, nem egészséges, inkább vegye meg azt, amit épp kínálnak! Persze a lelkünk mélyén érezzük, hogy igazándiból nincs is baj a régivel, mégis sokan megteszik azt a lépést, hogy váltanak egy "jobbra", mert az mekkora hírként, reklámként van kezelve!

Segítünk a jó döntést meghozni!

Ha Neked nem igazán fontos, nem jelent különösebben jelentőséget az alvás környezete, akkor ez a cikk nem neked szól! 

Nézzük azokat, akik adnak a jó alvásra, a minőségre, és inkább többet költenek egy jó ágybetétre, paplanra vagy párnára! Akkor ők most biztos ebben a pillanatban belegondolnak az otthoni környezetükbe!

Fontos a elsősorban a tapintás! Ezt leginkább rád bízom, de belátjuk közösen, hogy egy szúrós párna, paplan, amiben csörögnek az ún "üres" tollak, nem fognak kényelmet, és melegséget nyújtani! Az áruházak többségében ilyennel találkozol, mert ezek a termékek olcsók, a töltetük jóformán ingyen van! Tehát lehet akciózni!

Keménysége, vastagsága a párnának, paplannak! Emellett nem mehetünk el, vannak akik ezt, vannak akik azt szeretik! Egy jó szaküzletben igényre készítik el az ilyen párnákat és szoktak is élni velük, adott esetben nálunk is az ügyfelek! Nézz meg egy alaptöltetet, és nagyjából látható, neked milyen lenne az igazi!
Paplan töltöttségénél fontos, hogy mennyire vagy fázós! Ha nem tartozol ebbe a körbe, akkor inkább a kevesebb pehelytartalmú paplant ajánljuk, pl. egy 30% pehelytartalmú paplant!
Amennyiben fázós vagy, úgy a magasabb pehelytartalmú 56%, vagy egyenesen egy 90%-os pehelypaplant érdemes megvenni! Tudni kell, hogy ezek értéke pehely értéke miatt is drágábbak, de hosszútávon teljesítenek szolgálatot!

Természetesen ezeket a tollakat, ha elhasználódottnak érzed, nem biztos, hogy baja van a tollnak, néhány évente célszerű kitisztíttani és újat készíteni belőle!

Ugyanígy a párnáknál, azok ugyan korábban szorulhatnak újításra, mert folyamatosan nyomjuk őket, de az esetek 80-90%-ban semmi baja tollnak, csupán csak egy mosás, új tok kell neki és újra a régi lesz!

Remélem egy picit segíthettünk!

Bármilyen kérdésed van, írj nekünk: agytolltisztitas@gmail.com

agytolltisztitas.hu

Érdekel egy ajándék kupon? Látogasd meg oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr197415438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása