3 szuper nászajándék tipp!

Fogalmad sincs, mit kellene adni életük nagy napjára, igaz? Segítünk!

A legfontosabb, hogy ne bonyolítsd túl! Amikor a hozzád közelállók az esküvőre készülnek, leginkább azt szeretnék, hogy osztozz velük az örömükben. Persze ajándékot illik vinni. Egy elegáns borítékban csúsztatott vastag pénzköteg nem biztos, hogy minden helyzetben praktikus. Nézzünk három olyan ajándékötletet, ami menő, aranyos, és azt jelzi, fontosak neked!

1. Élményajándék

Ha nem a megszokott kávéfőző, késkészlet, mikrosütő ajándékozás híve vagy, adj élményt ajándékba. Több olyan oldal is van, ahol akár pár tízezerért, de akár luxuskategóriában is tudsz válogatni az élményajándékok között. Lehet sétahajózás, utazás, vad rally a csomagban, amit egy ajándékkártyán adhatsz át. 

Ennek a személyesebb és kedvesebb verziója, ha mondjuk speciálisan a kedvenc helyükre szervezel le valamit. Lehet egy hétvége a barátaitokkal, vagy csak egy romantikus csónakázásra szóló meglepetés a kedvenc tavuknál. Ne félj eredeti lenni. Meddig tart leszervezni? Ugyan már! Vágj bele!

2. A hagyományos dolgok értékesek!

Nem véletlenül adnak generációról generációra paplant, párnát, ágyneműt ajándékba. Az egyik leghasznosabb ajándék, és legszemélyesebb is. Hiszen mindennapos használati termékről van szó. A 2017-es Esküvő Magazinban megjelent cikk is ezt emeli ki.

 

 

3. Válassz valami egyedit!

Ha személyesebbé szeretnéd tenni, az agytolltisztitas.hu oldalon több olyan termék is van, ami egészséges, mindennapi használatra van, kedvedre válogathatsz. Sőt, bármilyen elképzelésed van, mi megpróbáljuk megvalósítani! Kérj egyedit, tervezd meg és keress bennünket!

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr6712264498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása