Kérdésed van? Segítünk jól dönteni és minél több mindenben válaszolni!

Vásárlói kérdések gyűjteménye! És kifejtjük az általatok legtöbbet feltett kérdéseket!

kerdes.jpgKérdésed van, tedd fel, hogy bővíthessük válaszainkat! Biztosak vagyunk abban, hogy az általad feltett kérdések, mások számára is felmerülnek, esetleg ők félnek feltenni! Pedig ezek hidd el fontosak, mert mi is látjuk, hogy pontosan mi után is érdeklődnek a vásárlóink, irányt mutatva nekünk!

Vegyük hát sorra:

  • Biztos, hogy a saját tollat kapjuk vissza? (leggyakoribb kérdés):
    • Ez számunkra nem kérdés! Amikor felvesszük a tételed (tollad), akkor lényegében sorszámot osztunk neki, amit a neveddel együtt írunk a megrendelésre is! Amikor kikerül a toll az üzembe, ott minden tételt sorszámonként összeraknak, amit ugyanúgy lemérnek majd, hogy egyezik-e a boltban felvett mennyiséggel! Ha minden rendben van, akkor jöhet a toll mosása! A gép előtti dobozba kiszedik a tollad és úgy kerül a mosóba! Innen már nehéz összekeverni, hiszen csak egy tétel van kezelve!
  • Mi a garancia, hogy nem cseréljük ki a tollat?:
    • Most úgy őszintén, szerinted kicserélnénk a mi válogatott minőségi tollunkat a tieddel? Semmi értelme sem lenne! Ha pedig neked ugyanúgy új tollad van, akkor ugyanott vagyok, szóval ismét semmi értelme!
  • Miért mondjuk, hogy mások nem mossák a tollat, ők nem tolltisztítók?:
    • A mi technológiánk lényegében abból áll, hogy csak a tollat mossuk, majd azt 130 oC-on szárítjuk! A legtöbb "tolltisztító", egy régi technológiát alkalmaz, ami szinte bárki számára elérhető egy gőzős rendszerű géppel! Ezek a gépek egy forró gőzzel kezelik le a tollat, ami régen szerintünk is remek volt, de ma már ezen túl kell lépni! Az emberek többre, tisztábbra vágynak!
      Ez olyan, mintha a függönyt gőzölős vasalóval akarnád tisztává varázsolni - ugye, hogy nem megy!?
      Bőrünk izzad, verejtékezik, ezt a toll mind magába szívja! Ezt csak speciális ÖKO mosószerrel lehet shutterstock_59607598.jpgtisztítani! Azért emelem ki, mert ez 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó zsíroldó mosószer,
      tehát nagyon-nagyon minimális, hogy valaki erre érzékeny legyen! Tehát a 100%-ban mosás lényegesen hatékonyabb és steril, mint egy gőzös eljárás!
      Ezzel pénzt takarítunk meg neked is....
  • Hogy lesz új a saját, használt tollamból?:
    • Lehet hihetetlen, de az lesz! Attól, hogy öreg a toll, hidd el van olyan állapotban sokszor, mint a régi. A tollnak nem a korát kell nézni, mert akár száraz körülmények között száz évig is eredeti marad! A toll használtsága, töredezettsége okozhat gondot! Ha nagyon össze van törve a toll, foszlányos, akkor az már a megtekintéskor kiderül, hogy nem érdemes már további használatra! Legtöbbször a kispárnák ilyenek, mert azt gyűrjük a legtöbbet a fejünk alatt! 
    • A toll élettartalmát másik irányból befolyásolja a toll pehelytartalma, amit a mostani akciós, olcsó áruházi tollak nem mondhatnak el! Bár megtévesztő, mert néha ezeket is több 10-ezerért árulnak! - Minél több pehely van a tollban, annál tovább őrzi meg eredeti állapotát, nem beszélve a melegségről!
  • Mennyi idő az elkészülés?:
    • Legtöbb esetben 1 hét, azonban vannak időszakok, mikor sok rendelés miatt akár 2 hetet is igénybe vehet az elkészülés! Legtöbb időt a paplanok elkészítése veszi el, mert azok sok energiát emésztenek fel!
  • Ha nincs elég toll, van lehetőség, hogy pótolják?:
    • Természetesen van rá, lehetőség! Erre a célra külön tartunk tollat, de akár azokból a minőségekből is lehet kérni, amivel mi dolgozunk! Ha valaki csak sima pótlást kér, nem árulunk zsákba macskát, nagyon sok alkalommal még jobb minőségben is adunk hozzá tollat, hiszen, nekünk ez hosszútávon így éri meg!
    • Pótlás természetesen mosott, steril tollból történik!
  • Ha túl sok a tollam, van lehetőség beszámításra?
    • Van lehetőség rá, sajnos a beárazást sok esetben nem az alkalmazottak végzik, ezért nem biztos, hogy azonnal tudunk konkrét beszámítási árat mondani! Amit tudni kell, hogy beszámításkor a tollat csak használt formában vásároljuk, függetlenül, hogy mennyire újszerű a toll! Ugyebár ez olyan, mintha vennék egy új autót és leparkolnám 10 évre! Hiába új, mégsem mondhatom rá, hogy új!

Bármilyen további kérdésed merülne fel velünk kapcsolatosan, kérünk tedd fel nekünk, hogy tovább bővíthessük a palettát!

Elérhetőségünk: 

6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 59.

6000 Kecskemét, Kápolna utca 21.

Székesfehérvár - Veszprém - Siófok --- Háztól - házig szolgáltatás!

agytolltisztitas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr5612432161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása