Tollallergia már a múlté, hamarosan visszatér a természetesség...!

Üdvözöllek!

 

Gondolom sokaknak emlékeiben él, amikor nagyanyáink nagy vetett ágyán ugrálhatott! Ma már ugyan ez nem mondható el, mert más világot élünk! Ugyebár most, ami elromlik, azt eldobjuk, és egyszerűen veszünk egy újat helyette, ami hatalmas hiba! Nem akarok senkit elszomorítani, mivel mi is a szakmában tudjuk jól, hogy miből készülnek az olcsó párnák, és amikor mondják, hogy a Multiknál mennyivel olcsóbb mondjuk egy párna, akkor nekem egyik szeme sír, egyik szemem nevet! Olyankor örülök annak, hogy megmutathattam egy olyan terméket, amire a vevő tényleg azt mondja "Húú, de jó, nekem ez kellene....!", aztán megveszi az olcsó gagyit, amit 1 év után dobhat a kukába és veheti az újat, ahelyett, hogy venne egy normálisat és évekig tudná rendesen használni! Sőt még azután is felújítható, mert olyan a minősége!

Sokan lecserélik a 100% természetes dolgaikat, olcsó, műanyagra, mert ráfogják, hogy ők allergiásak a tollra! EZ NEM IGAZ! A mai korszerű tisztítási eljárásban már szinte teljesen kizárt, hogy valaki egy steril, mosott tollpaplanra, vagy tollpárnára allergiás legyen! Eddig ahányan kipróbálták az általunk kínálta lehetőséget, azok szinte mind egytől egyig elégedettek lettek az eredménnyel!

Gondoljuk végig, mi mindent kínál egy gyapjú vagy toll a mai világban!

100% természetes

100% tiszta, steril

100% pamut angin

Mi kell még? 

Vagy inkább választja az olcsót, ami mosható ugyan, de 2-3 mosás után az is a kukában végzi?!

Vagy nincs elegendő keret, hogy egy luxus minőségű terméket megengedjen magának? (ebben segítünk)

Esetleg lenne, csak nem tartja fontosnak, hogy napunk közel 1/3 részét pihenéssel töltjük?

Vagy szeretne váltani, de nem biztos, hogy jó döntés?

Nálunk kapható minden féle termék, és higgye el, hogy a toll, az toll, nincs olyan újdonság, aminek még sikerült felülmúlnia a tollat! Mivel mi nem gyártunk olcsó, gagyit (azt meghagytuk másoknak) csakis és kizárólag azt adjuk, amit a vevő igénye szerint kiválaszt!

www.agytolltisztitas.hu

Oldalunkon ajándék kedvezménykupon!

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr246496159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása