Miért válasszuk a természetesen egészséges paplant, párnát a műanyagok helyett!
Hamarosan lejár az egészségtelen termékek ideje!

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Szeretnénk leszögezni, hogy a cikkben leírt információkhoz te is hozzájuthatsz akár az interneten keresztül!

Ugye tudod, hogy amit megveszel műanyag töltetű termékeket, hosszútávon károsak számodra!?

Te milyen paplant, párnát használsz? Felmerült már a kérdés benned? Vagy annyira nem is foglalkoztál eddig a fekhelyeddel?

Vegyük sorjában, te is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet!

De mitől is egészséges egy paplan?! Mutatjuk...

  • Az anyaga 100% gyapjú, 100% pamut,- esetleg selyem?
  • Allergiamentesen töltöd az éjszakáidat?
  • Ideális a tömege, mégis jól szellőzik?
  • Jó a hőszigetelő képessége?
  • Lehet mosógépben mosni?

img_5694.jpg

Paplanok, amelyek egészségesnek mondhatók:

  1. pamuttakaró: amennyiben súlyosabb, de nem túl meleg takarókat kedveled, ez neked való! Előnye, hogy mosni is tudod
  2. Toll,- és pehelypaplan:  A tiszta pehely, vagy toll-pehely keverék paplan azoknak való, akik a meleget szeretik, és könnyű paplant részítik előnyben! Minél magasabb a pehely tartalom, annál melegebb egy paplan! Fontos, hogy ha ilyen mellett döntesz, akkor fontos, hogy a külső huzata 100% pamut legyen! A magyar libatoll egyik legideálisabb erre a célra! Tisztában kell lenni azzal is, hogy a pehelypaplanok drágábbak és könnyebbek, viszont annál melegebbek, minél magasabb a pehely bennük!
    Előnyük továbbá, hogy nagyon-nagyon sokáig része lehet életünknek és a mostani paplanok egyre több helyen kaphatók mosott, steril tollból! Hogy ez hogyan lesz arról példaként itt olvashattok: http://agytolltisztitas.hu
  3. Gyapjú takarók: Ha szereted a súlyosabb takarókat, amit érzel magadon, akkor ez ideális választás! Ezek ritkábban váltanak ki allergiát, jó hőszigetelő, légáteresztő
  4. Selyemtakarók: Rendkívül könnyű, jó a nedszívó képessége (akár 30%-t felveszi saját tömegének), télen meleg, nyáron hűvös, akár allergisoknak is kiváló

Fontos, hogy az fekhelyed hogyan helyezkedik el! Találtam egy videót, amely többnyire egész jól összefoglalja az ideális fekhelyet, ha van kedved nézd végig (kissé hosszúra sikerült, de lényegében sok igazságot is tartalmaz):

 

(video a Femina.hu oldalról linkelve)

A szintetikus anyagú paplanok, párnák ideálisak, amennyiben tényleg allergiás vagy a tollra! De biztos az vagy? Nem csak mondta valaki? Érdemes mosatnod a tollat és egy új párnán kipróbálni az állítást, hogy igaz vagy hamis!

img_5703.jpg

 Ez a folyamat már nem új! Németországban ez már 20 éve lejátszódott, igaz valljuk be kb. lassan már ennyivel járnak előttünk gazdasági fejlődésben! A német és osztrák is másképp gondolkodik, mint mi magyarok! Ők inkább ritkábban adnak ki pénzt ágyneműkre, de ha vesznek, akkor az olyan legyen, hogy elégedett vele! Ők nem részesítik előnyben azt, ami nem pamutból, vagy idegen anyagból készülnek!

Most, míg nem késő! Ha eladod örökölt tollad, 10 év múlva megveszed fél vagyonért a pehelypaplant? Inkább gondoskodj róla már most! Hisz megoldás már készen áll, csak rajtad függ, hogy kiadsz-e egy vadiúj és tiszta paplanért néhány ezer forintot vagy választod a drágát?!

Segít a facebook:

http://www.facebook.com/tolltisztias

agytolltisztitas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr4812931197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása