Miért fontos, hogy jó tolltisztítót válasszunk?!
Mert bizony fontos

Tudjuk sokan nincsennek tisztában, hogy egyáltalán melyiket válasszuk!

Vannak, akiknek saját felépített cégük van erre, mint (pl: agytolltisztitas.hu), vannak akik egy kis garázsban, pincében, üzletben végzik egy kis géppel, de vannak akik kivonulnak néhány napra egy utánfutós kocsival piacokhoz, közterületre!

Na most, azért tegyük tisztába, hogy melyiktől mit kapunk!

111.jpgA futón történő tisztításról sokat nem kell beszélni, egyszerűen nem történik semmi! Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy egy porszívó elven működő szerkezet, (semmi víz, mosószer, adalék) megtisztítaná a tollat! Lényegében talán leporoljuk valamennyire a tollat, de tollon keletkezett szennyeződések, izzsadsággal járó zsírosodás nem tűnik el! Kipróbáltuk, láttuk az ilyen párnákat! Elképesztő, hogy kapnak engedélyt egyáltalán! Ez 10 perc alatt kész is, hihetetlen!

Aztán van ugye a legelterjedtebb, amivel szinte a legtöbben dolgoznak! Az gőzös eljárás! Messze jobb, mint az előbb említett portalanító! Itt már forró gőzzel lényegében fellazítják a tollat, a szennyeződések nagy része el is tűnik! Egy valami marad még mindig csak! Olyan ez, minthat gőzőlős vasalóval szeretnék kitakarítani egy munkásruhát! 

ge_p.jpg

Tehát el kell fogadnunk, hogy a izzadásos, zsíros szennyeződést még ez sem tudja tökéletesen eltávolítani!

Aztán kimaradt még egy! A mosásos technológia! Ezt a nagyobb cégek engedhetik meg maguknak, mert nagyon komoly beruházást igényel, a gépből kifolyó vizet is tisztítani kell egy szűrő rendszeren, ami önmagában engedélyekkel együtt is igen költséges! Akinek ez a technológia áll birtokában, legtöbbször nem foglalkozik lakossággal, mert nagy tételben tud multiknak és exporta termelni! De azért természetesen akad kivétel!

Monjuk Magyarországon jelenleg lakossággal és ezutóbbi techológiával találkozhatsz Szegeden, Kecskeméten, Székesfehérváron, Veszprémben, Siófokon! Utóbbi 4 városban méghozzá kényelmi szolgáltatással, mert még házhoz is, de elérhető az országban akár mindenkinek, erről bővebben itt olvashattok!

Ennek lényege, hogy a tollat külön lemossák és igény szerint új párnát, paplant készítenek belőle! Sőt a paplanok nem átvarrásosan készülnek, hanem köztes fallal vannak ellátva! Itt a megemelt fal miatt a toll a varrásoknál nem szorul ki, így a komfortérzet mégjobb! Erről talán egy másik cikkben!

Ha többet szeretnétek tudni, itt szerintem sokminden fent megvan!

https://agytolltisztitas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr8214201453
Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása