Miért akarod eladni a régi tollat, mikor allergiamentes és új is készülhet belőle?!
Alábbi cikkben rávilágítunk a lényegre!

Jóóó, tudjuk! Kell a francnak - gondolnánk!

Pedig tudtad, hogy az áruházakban megtalálható tolltermékek mind újrahasznosított tollból készülnek? 

Persze, nem értünk hozzá kellően, minket sokszor az ár érdekel! Viszont az olcsóságnak is megvannak a hátulütői! 

450.jpegAmikor azt gondolnánk, hogy tök jó áron vettünk egy paplant 15 ezerért, sajnos rosszul gondoltuk, mert abban tutira nem valami jó alapanyag van... :)

Viszont van lehetőség, mondjuk ennyiért jót is csináltatni, ha mi magunk adjuk a pelyhet vagy tollat! Nem kell más, mint keresni egy tollfeldolgozással foglalkozó céget és megmutatjuk azt, amit a nagyi vagy szüleink hagytak ránk! 

Tudod miért jobb ez, mintha vennénk egy újat a multiban? Titok, nem titok eláruljuk, hogy amit olcsón adnak az olyan is! A 15 ezres paplanban biztos lehetsz, hogy 0-10% közötti pehelytartalom van, de csak azért mert azt már géppel aligha ki lehet szedni! Így marad a toll, ami nem biztos, hogy rossz, de valljuk be pehely nélkül értéktelenné válik! Ugyanakkor a pelyhes termékek elérik akár a 100 ezer forintot is!

Mutatjuk miért jó, ha saját tollad van!?
libapehely_500_x_332.jpgAmit öröklünk, abban sokszor szerencsénkre egyben megtalálható mind a libatoll (aminek szára van) és libapehely is (ami egy pontból induló, szár nélküli gömbszerű szálakból áll).

Ez utóbbi az érték, ami finomabbá és értékesebbé teszi a párnánkat, paplanunkat! Ez adja melegséget, ez lazább teszi a szúrósabb tollakat is! Tehát érdemes vele foglalkoznunk! Amúgy ha jó bánunk vele, akár 80-100 évig is szolgálhat bennünket! Mondhatjuk, hogy generációkat is képes kiszolgálni! Nem véletlen a régi stafírunk a friss házasoknak!

Ne adj ki feleslegesen rengeteg pénzt akciósra, mikor annyi pénzből csináltathatsz újat is, és még ezt szeretni is fogod! Ha sok tollad van, akár van lehetőség, hogy neked is legyen egy pehelypaplanod, amit osztályozással meg lehet tenni! Ennek folyamata, hogy előbb mosni kell a tollat és utána osztályozni és pelyhet eltávolítani, majd a kinyert pehelyből egy vadiúj pehelypaplant készíteni! (érdekessége, hogy legalább 6 kg tollat kell teljesen feldolgozni, hogy jó esetben 1 kg pelyhet kapjunk)

Tudtad, hogy mosás alkalmával az allergiát okozó por is távozik a tollból? (10-ből csak 1-2 embernél maradnak az allergiás tünetek, általában ők a madártollra is allergiásak)

Érdemes tehát érdeklődni, hogy mire alkalmas a tollad!

További infó a folyamatról: https://agytolltisztitas.hu/tollsztitasrol

Baranyi Norbert

A bejegyzés trackback címe:

https://agytolltisztitas.blog.hu/api/trackback/id/tr3614828592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kérdések és válaszok a tollról általában, paplankészítés és tolltisztításról!

Cégünk tolltisztítással, paplan, párna készítéssel és forgalmazással és ágyneműhuzatok, lepedők, párnahuzatok kereskedelmével foglalkozik! Szigorúan minőségi termékek gyártása és forgalmazása GARANCIÁVAL! "Az ország egyetlen tolltisztítója, ahol mossák a tollat!"

Friss topikok

süti beállítások módosítása